Behandlingar

Välj en skön behandling!

massage

Massagekuren:     50 min 750 kr
Vi startar med en helkroppsmassage och avslutar med en avslappnande ansiktsmassage. En skön avslappnande friskvårdsmassage, bra för stela muskler, avslappning, utrensning av slaggprodukter och allmänt välbefinnande.

Massage:     25 minuter 425 kr 
Avslappnande delkroppsmassage

Hot Stone massage:     50 min 750 kr     25 min 425 kr
Är en behandling där vi masserar med varma lavastenar och aromaoljor. Mjukt, varmt och skönt samtidigt som den är djupbehandlande.

Bodyscrub och massage:     50 min 750 kr 
En populär kombination av en helkroppspeeling och välgörande rygg- och nackmassage. 

Bodyscrub:     25 min 450 kr
Du får en härlig peeling som skonsamt avlägsnar gamla hudceller, ökar blodcirkulationen och ger huden en ny lyster och vitalitet. Utmärkt inför solsemestern och före alla kroppsbehandlingar.

Bodyscrub och aromainpackning:     50 min 750 kr
Bodyscruben avlägsnar gamla hudceller och ger huden en ny lyster och vitalitet.
Efter duschen smörjs Du in i en härlig aromaolja. Du kan välja mellan olika oljor. Under tiden som inpackningen verkar får du en skön ansiksrengöring, mask och massage. Detta är en härlig behandling där du blir mjuk och len.

Koppningsmassage:     20 min 375 kr     40 min 600 kr
En annan typ av massage där man jobbar med kinesiska gummikoppor. Man arbetar med vakuum istället för tryck, det ger ett snabbt resultat med bra blodgenomströmning i musklerna på kort behandlingstid.

Avslappnande ler- och massagekur:     50 min 750 kr
Vi startar med en lerinpackning, avslappnande för muskler, djuprengörande och med stimulerande verkan på kropp och själ. Du får en avslappnande ansiktsmassage. Efter duschen avslutar vi med ca. 20 min massage rygg och nacke.

Fot och benkur:     30 min 450 kr 
En skön behandling för dig som har lite trötta tunga ben, passar även gravida.
Fötter och underben masseras, därefter appliceras en vit härlig lera. Sist appliceras mjukgörande kräm.

Fotkur:     25-30 min 350 kr            
Fotbad med mineralrikt salt, inpackning i vegetabilisk olja med eteriska oljor, därefter får Du en kortare fotmassage. Vid grupp om minst 5 personer 225 kr per person 

Holistisk ansiktsbehandling:     30 min 450 kr 
Ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask, därefter appliceras dagkräm.

Lerinpackning:     50 min 750 kr
En behandling med varm naturlera som är muskelavslappnande och djuprengörande. Under tiden som leran verkar får du en skön ansiktsrengöring, mask och massage. Efter duschen smörjer du dig med en bodylotion.
 
Alginpackning:     50 min 750 kr
Algerna är utrensande och närande. Inpackningen får verka i värme och under tiden får du en skön ansiktsrengöring, mask och massage. Efter duschen smörjer du dig med en bodylotion.
 
Vibrosaun:     25 min 200 kr 
Ni ligger ner på britsen som vibrerar, medan 40-80 graders varm, torr luft sprids över hela kroppen. Huvudet som vilar på en kudde utanför kåpan får en jämn tillförsel av frisk joniserad luft via två fläktar. Vibration i kombination med värmen gör musklerna avslappnade, blodkärlen vidgas, hjärt- och pulsfrekvensen ökar.  Kombinera med Inada massagestol. 

Inada massagestol:     15 min 75 kr 
är en shiatsu-massagestol som använder infraröd teknologi för att scanna kroppen och lokalisera centrala behandlingspunkter för att ge skräddarsydda massageprogram. Stolen är designad med hjälp av professionella shiatsu- och massageterapeuter för att ge traditionell japansk Akupressurmassage.