Aktiviteter

Roliga Aktiviteter för Er familjeträff, möhippa, svensexa eller  Ni kanske vill göra något kul tillsammans med kompisgänget?

Aktiviteter
Hos oss kan Ni välja bland dessa aktiviteter:

Femkamp där ni kan blanda samarbetsövningar eller individuella grenar (minst 8 pers).
Fotoutmaningen. En aktivitet för alla åldrar, man använder sin mobil eller en digital kamera under en guidad promenad fotar vi, roligaste, vackraste, fulaste det mest färgglada… vi gör det till en tävling eller bara en aktivitet där vi skrattar o har kul tillsammans, det blir inte alltid som man tänkt sig (minst 8 personer)!
Turridning. Vi upplever naturen från hästryggen. Både vana o nybörjare är välkomna.

Naturguidning,
guidad svamppromenad. Vi har ett flertal naturreservat inom 10 km avstånd. En favorit är Korphålorna som även gett namn till vår kennel. Här finns en sällsynt trolsk miljö långt nere i en förkastningsspricka. Terrängen är bitvis mycket kuperad men väl värd ett besök. En vandringsled går genom området men vill man ner i den djupare delen av sprickan får man göra detta på obanad mark.
Gemensam matlagning (enbart på Gnottnehult), ni får recept o råvaror och blir indelade i grupper som lagar en 3-rätters meny efter recept och instruktioner (vi hjälper till om man behöver support) som vi sen äter tillsammans (minst 8 pers).
Baka bröd tillsammans (minst 8 personer)
Choklad- lakritsprovning (minst 8 personer)i samarbete med chocolateriet

Kombinera med boende